ÇANKIRI / KORGUN - Korgun Halk Eğitimi Merkezi

Özdemir ŞENTÜRK - Müdür

.

1970 Çankırı doğumluyum. İlk orta ve lise tahsilimi Çankırı’da, yüksek öğrenimimi ise Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Sanat Eğitimi Yüksekokulunda tamamladım.

1990 Yılında Sinop ili Boyabat İlçesi Endüstri Meslek Lisesine Tesviye öğretmeni olarak atandım. 1991 yılında Boyabat Mesleki Eğitim Merkezine atandım. 1997 yılına kadar bu okulda öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptım. 1997 yılında Çankırı Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezine tayin oldum. 1998-2011 yılları arasında müdür yardımcılığı görevinde bulundum.2014-2023 yılları arasında Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkez  Müdürü olarak görev yaptım. 7 Ağustos 2023 tarihinde Korgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandım. Halen bu görevi sürdürmekteyim.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.